Kontakt

Om Oss

Alternativ behandling

Healing

Helsebehandlinger

Slankebehandlinger

Voksing

Skjønnhet

Hudpleie

Kropp

Massasje

Startside

Ansiktsbehandling

Exuviance

Hudpleie

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling, spesialtilpasset etter hudtype

Fra kr. 950,-

 

 

Med ekstra maske, øyebehandling, massasje

Fra kr. 250,-

 

 

V og Vel tenåringsmaske

 

Fuktgivende og rensende

40 min, kr. 699,-

Cryo 21 lifting oppstrammende

Kr. 1500,-

 

 

Skin-pen

Skin-pen 4 Behandlinger

2500,-

8000,-


MayBritt's V & Velvære © 2022

MENY

Exuviance, den vitenskapelig utviklede hudpleieserien for menn og kvinner som har strenge krav til ekte resultater, uten at det er dyrt eller komplisert!
Exuviance – den enkle veien til frisk hud

Vitenskapen bak frisk og vakker hud
To av verdens fremste hudpleieforskere, professorene dr. Eugene van Scott og dr. Ruey Yu, begynte sin forskning for over 40 år siden i USA.

Deres ambisjon var å finne noe som kunne hjelpe mot ulike hudsykdommer, og de lyktes utvikle behandling og lindring for hudproblemer som akne, rosacea, ichtyosis, atopisk eksem med mer.

Men forskningen resulterte også i produkter som motvirker og minimerer fine linjer og rynker, og i dag har de over 120 patenter. Et patent innebærer at ingen har gjort denne oppdagelsen tidligere, og at ingen kan kopiere den. Det er altså helt unike produkter de to professorene har utviklet sammen med sitt store forskerteam.
De enestående produktene markedsføres hos hudterapeuter under navnet Exuviance og hos leger under navnet Neostrata.

Exuviance gir virkelige resultater
Ettersom Exuviance er et medisinsk firma, er det ikke noe ”hokuspokus”. Alt er -viten-skapelig utviklet og dokumentert. Trygt og effektivt. Det er ikke styrken på AHA-syren som avgjør resultatet. Tvert om kan en for sterk syre ha negativ effekt.
Det er kombinasjonen av Exuviance skånsomme syrer som gir resultat.
Til og med personer med ømtålig hud kan bruke produktene og få fantastiske resultater. Og huden blir ikke tørr, som av de fleste andre AHA-produkter på markedet. Dessuten inne-holder dagproduktene sol-faktor 15, for å beskytte huden mot de farlige UV-strålene som hele tiden ødelegger huden vår.

Hva kan Exuviance gjøre for deg?
Du har ingen rynker eller andre problemer:
Det er viktig at du pleier huden din for å bremse hudens aldring. Med rett hudpleie får huden spenst og bevarer sin ungdommelige glans lengre. Det er lettere å forbygge rynker enn å få dem bort. Jo tidligere du begynner med Exuviance, desto lengre beholder du ditt ungdommelige utseende.

De første rynkene har vist seg:
Exuviance har vitenskapelig dokumentert at rynkene minskes med ca. 30 %, dersom man bruker Exuviances produkter daglig. Jo lengre du bruker produktene, desto bedre resultat.

Du har akne og uren hud:
Exuviance hjelper! Legg merke til at det kan oppstå negativ effekt i løpet av de første dagene. Det skyldes at Exuviance også rengjør på dypet. Akne som du egentlig skulle ha fått de kommende ukene, bryter ut allerede første uken. Etter dette blir huden din bare bedre og bedre. Den kommer til å stråle!

Du har ekstremt tørr og sensitiv hud:
Exuviance har hjelp.

Pigmentforandinger:
Blekes og jevnes ut med Exuviance.

Huden din
Huden er kroppens største organ.
Den beskytter kroppen mot omgivelsene.
Det er viktig at vi pleier denne beskyttelsen så godt som mulig.

Det finnes mange ulike hudtyper:
Mannens hud er ofte grovere og mer robust.

Kvinnens hud er oftest finere, men hun får dessverre lettere problemer med den.
Mange kvinner har følsom, sensitiv hud. Derfor er det viktig å velge riktige hudpleieprodukter.

Huden er en viktig beskyttelse som vi må pleie så godt vi kan.

For at huden din virkelig skal få den aller beste hudpleien selges Exuviance produkter kun hos hudleger og hudterapeuter. De vil gi deg en gratis analyse av huden din og anbefale egnede produkter.
Exuviance er profesjonell hudpleie for moderne kvinner og menn som stiller høye krav til resultater, men som ikke vil at det skal være dyrt eller omstendelig!

Tilbake til toppen!